Mocht je je wachtwoord vergeten zijn, dan bied WordPress daar een eenvoudige wachtwoord vergeten functionaliteit voor.

1. Ga gewoon naar je WordPress login pagina, meestal vind je die op http://www.jouwdomein.nl/wp-login.php
  2. Onder het login scherm vind je een Wachtwoord vergeten link, klik daarop
  3. Vul vervolgens je gebruikersnaam of je e-mail adres in.
  4. Je hebt als het goed is een email ontvangen (mogelijk in je spam of reclame map), waarmee je je wachtwoord opnieuw kan instellen