Nadat je een domeinnaam is geregistreerd en de website host via onze hosting, ontvang je de logingegevens voor je blog of website per e-mail. Bij deze logingegevens zit een link naar het admin gedeelte van de website, dit is bijna altijd de URL (domeinnaam) van de website met /wp-admin, /beheer of /wp-login.php als toevoeging, en een gebruikersnaam en een wachtwoord. Met deze gegevens kun je inloggen in WordPress.